Sep
29
2008

Fotograf de nunti, fotograf de amintiri

MERITI O AMINTIRE FRUMOASA DIN ZIUA NUNTII

Totul incepe ca un vis. Ziua nuntii tale este plina de dragoste, detalii pline de sentiment, frumoase amintiri si, bineinteles, voi doi gata sa infruntati viata impreuna. Cele mai multe cupluri petrec ziua nuntii intr-un ritm mai mult decat alert - tot ce tine de aceasta zi se desfasoara atat de repede, incat a tine pasul e o adevarata incercare de forte. De multe ori tanarul cuplu ajunge sa vada cum a fost acea zi speciala abia la finalul ei, cand privesc impreuna fotografiile.

Un adevarat fotograf profesionist de nunta are talent artistic, personalitate creativa, aptitudini tehnice, echipamente fotografice de inalta calitate - totul pentru a capta amintiri unice pentru tine. Amintirile de la nunta nu sunt menite sa iti bucure ochii doar pentru cateva clipe. Peste ani, albumul nuntii tale va fi o comoara a familiei, plina de amintiri pastrate cu grija de generatii intregi.

Pentru nunta ta meriti cel mai bun fotograf pe care il poti avea. Fotograful este acel magician, care prin talentul sau, face posibila pastrarea amintirii in familie. Nu este momentul sa lasi unui unchi sau unui prieten responsabilitatea imortalizarii unui moment atat de important. Nu este de asemenea nici timpul pentru a angaja un incepator, doar pentru ca este cel mai ieftin fotograf pe care l-ai gasit in oras. Cand angajezi un fotograf profesionist optezi pentru ani de experienta, stapanirea ireprosabila a aparaturii, talent, arta, fiabilitate si cel mai important … linistea ta interioara, ca totul va fi perfect.

A capta romantismul, frumusetea, emotiile si acele detalii atat de pretioase din ziua nuntii tale implica o abordare artistica, moderna, dar mai ales Sensibila a fotografiei.

Fotografia de nunta imi permite, ca si profesionist, sa-mi exprim latura artistica si de creatie. Am selectat Nikon ca principalul meu furnizor de echipamente, datorita calitatii optici, fiabilitatii si vitezei superioare de raspuns. Doresc sa ofer clientilor mei o imagine clara si o inalta calitate a fotografiilor. Pentru a evita surprizele neplacute, am intotdeauna doua camere gata sa surprinda orice moment.

Fotografia de nunta este o calatorie care cere constant inovare si imbunatatirea abilitatilor tehnice si artistice. In ziua in care un artist profesionist inceteaza sa mai inoveze, spiritul sau artistic inceteaza sa mai existe.

Written by Bogdan Trufas in: Uncategorized |

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment